Van der Mondeweg 74 - 6685 BR Haalderen - Tel: 0481-464855
Dorpsstraat 45 - 6681 BL Bemmel - Tel: 0481-464855
   
  Verzekeringen - Schadeverzekeringen - Overig


  Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren        
  Is er voor vervelende gebeurtenissen waar u aansprakelijk voor gesteld kunt worden. En niet alleen voor de ongelukjes die u zelf veroorzaakt, maar ook bijvoorbeeld die van uw kinderen of huisdieren.

  Welke risico's zijn verzekerd?
  Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren zijn u en uw gezin als particulier verzekerd voor aansprakelijkheid van materiële schade en/of letselschade veroorzaakt aan anderen. De kosten hiervan kunnen, zeker bij letselschade, hoog oplopen.
  Bij deze verzekering is soms een eigen risico van toepassing.
  In sommige situaties biedt de aansprakelijkheidsverzekering geen dekking. U moet dan denken aan aansprakelijkheid naar aanleiding van een ongeval veroorzaakt met een motorrijtuig of de aansprakelijkheid voor schade die u heeft veroorzaakt tijdens uw werk. Hiervoor kan er een andere verzekering worden afgesloten.


  Rechtsbijstandverzekering                                      
  Een rechtsbijstandverzekering geeft u recht op professionele juridische hulp, want een meningsverschil kan zomaar uitmonden in een juridisch conflict waar u zich geen raad mee weet.

  Welke risico's zijn verzekerd?
  Dat verschilt per verzekeraar. Alle verzekeraars bieden wel de meest voorkomende verzekeringen zoals verkeersrechtsbijstand en gezinsrechtsbijstand.


  Reisverzekering                                                        
  De reisverzekering dekt schade en kosten (die het gevolg kunnen) zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis. U kunt kiezen uit een aantal dekkingsrubrieken, waardoor u een optimale dekking kan kiezen die bij u past.

  Welke risico's zijn verzekerd?
  Met een reisverzekering bent u, afhankelijk van de door u gekozen dekkingen, verzekerd voor materiële schade en letselschade die u tijdens uw reis kunt oplopen. De reisverzekeraar biedt hulp in het land waar u op vakantie bent en zorgt ervoor dat u zo nodig wordt teruggebracht naar Nederland.

  Meestal kun je de volgende rubrieken onderscheiden:

  • ongevallen;
  • geneeskundige kosten;
  • buitengewone kosten zoals de kosten van gedwongen langer hotelverblijf,
  • de begrafenisof crematiekosten van een verzekerde in het buitenland
  • de kosten -verbonden aan opsporingen/of reddingsacties
  • telecommunicatiekosten,
  • huur van vervangend vervoer
  • bagage waaronder ook reisdocumenten

  Er is kan ook nog een keuze gemaakt worden tussen de kortlopende (aflopend) en de doorlopende reisverzekering.
  Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat je het gehele jaar, zonder opnieuw een reisverzekering af te sluiten, doorlopend verzekerd op reis kan. De doorlopende reisverzekering is (vaak) ook voordeliger, indien je meer dan 1x per jaar op vakantie gaat.

  Klik hier voor een berekening en/of aanvraag van een reis- en annuleringsverzekering.  Ongevallenverzekering                                             
  Verzekeraars verstaan onder ongeval "een plotseling van buitenaf en ongewild op het lichaam van de verzekerde inwerkend geweld dat de dood of geneeskundig vast te stellen letsel tot gevolg heeft". Het gaat daarbij dus om:

  • dood
  • geneeskundig vast te stellen letsel
  • veroorzaakt door een ongeval

  Dit betekent dat er geen uitkering volgt wanneer het overlijden of de invaliditeit het gevolg zou zijn van een ziekte. Een ongevallenverzekering geeft dus alleen dekking bij ongeval.


  Huisdierenverzekering                                              
  Een huisdierenverzekering is een ongevallenen ziektekostenverzekering voor de hond en kat. Een bezoek aan de dierenarts kan behoorlijk duur zijn. De rekening van een gebroken poot of een operatie kan al snel oplopen tot EUR 700. Maar ook rekeningen van EUR 1.500 zijn zeker geen uitzondering.

  Hoe werkt het?
  De Huisdierenpolis is vergelijkbaar met een ziektekostenverzekering voor jezelf. Onverwachte kosten ten gevolge van een ongeval en/of ziekte worden vergoed.
  Bij het aangaan van de verzekering, moet uw hond en/of kat natuurlijk gezond zijn. Preventieve behandelingen zoals bijv. de enting worden niet vergoed en er is altijd een eigen bijdrage.

  Klik hier voor een berekening en/of aanvraag voor een huisdierenverzekering.