Welkom

Hét kantoor voor financieel advies       &

           Dé RegioBank die u kent

Hét kantoor voor financieel advies en bankzaken. Een laagdrempelig kantoor met een ervaren team van medewerkers. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan financiële diensten; verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen en lenen, zowel particulier als zakelijk.
Als onafhankelijk adviseur zijn wij in staat om uw financiering onder te brengen bij alle financiële instellingen. 

Ons kantoor ‘om de hoek’ heeft geen receptie en geen doorkiesnummers. Wij koesteren het direct en persoonlijk contact zonder tussenkomst van een receptie of balie. Dit vertaalt zich in persoonlijke dienstverlening op maat. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan financiële diensten.
 

Dé RegioBank die u kent. Obdam Financieel Advies kan u meer vertellen over de mogelijkheden van de RegioBank.
U zit bij ons aan tafel met een zelfstandig adviseur die u kent en met wie u al uw geldzaken  kunt regelen zoals ú dat wilt.

Niet onbelangrijk. Wij hebben een kasfunctie. U kunt dus contant geld storten! Ook handig voor uw kinderen die hun spaarpot willen leegmaken.

Openingstijden

Maandag     
Dinsdag     
Woensdag   
Donderdag
Vrijdag 
9.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00
9.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 
9.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00
9.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30
9.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30

 

 

Buiten kantooruren op afspraak!

Afspraak 

Wilt u meer weten over financieel advies of bankzaken?

Loop gewoon eens even binnen of bel voor een afspraak: Tel. 0481-464855.

Mailen kan ook.

Advies bij financiering?

Makelaarsdiensten

Als onafhankelijk adviseur zijn wij in staat om uw financiering onder te brengen bij alle financiële instellingen. Daarom kan Obdam Financieel Advies het beste advies geven dat past bij uw situatie.

Wij helpen u verder in de complexe financiële wereld. Lees meer

Obdam Financieel Advies kan alle makelaarsdiensten leveren, maar dan anders. Voor de begeleiding en aankoop van een woning hanteren wij vaste, lage tarieven zonder ons te baseren op de opbrengst van verkoop van uw woning. In combinatie met deskundig financieel advies een goede reden om met Obdam Financieel Advies contact op te nemen.

 

 

 

 

 

Wij doen mee aan restauratie kerk Haalderen

De werkroep ‘restauratie kerk Haalderen’ heeft het streefbedrag van 200.000 euro binnen. Ook wij hebben hier graag een financiële bijdrage geleverd. Lees meer