Van der Mondeweg 74 - 6685 BR Haalderen - Tel: 0481-464855
Klappenburgstraat 1A - 6681 XN Bemmel - Tel: 0481-464855
  • Als gevolg van het coronavirus hebben wij moeten besluiten de kasfunctie van de Regiobank tijdelijk te staken. Geldopnames kunnen via de diverse pinautomaten gedaan worden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Tel. 0481-464855.
 
Zelfstandigen/MKB - MKB - Verzekeringen mkb

 

Verzekeringen MKB
Als ondernemer loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Maar alles verzekeren is niet altijd nodig, u kunt het best dat verzekeren wat u zelf financieel niet kan dragen. Dus een aantal verzekeringen afsluiten is wel erg verstandig. Bedenk wel dat verzekeringen die u privé heeft afgesloten geen enkele dekking geven voor uw werkzaamheden als zelfstandige.
 
Aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB)
De AVB dekt schade, waarvoor u aansprakelijk bent, die aan personen of zaken zijn toegebracht, mits dit binnen de verzekerde hoedanigheid van het bedrijf is gebeurt. Deze verzekering is te vergelijken met de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Het schadebedrag aan personen of zaken kan al snel hoog oplopen.


 
Rechtsbijstand voor bedrijven (RVB)
Een rechtsbijstandverzekering voor het MKB dekt de kosten voor bepaalde juridische bijstand bij een zakelijk conflict. Een privé rechtsbijstand verzekering dekt geen enkele schade voor zakelijke aangelegenheden. In de meeste rechtsbijstandverzekeringen zit ook juridisch advies en een incassoservice. Ook conflicten met leveranciers en afnemers vallen onder de dekking van de verzekering.
 
 
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Voor het MKB in adviserende beroepen is er een risico’s op een claim door een opdrachtgever. Opdrachtgevers stellen hun adviseurs veelal aansprakelijk voor de gegeven adviezen. Als een advies verkeerd uitpakt, of als u als ondernemer een fout maakt in de vorm van een vergissing, nalatigheid of onachtzaamheid bij uw opdrachtgever dan kan de schade al snel oplopen. De hoogte van de premie is dan ook afhankelijk van het beroep dat u uitoefent en de grootte van uw onderneming.
 
 
Overlijdensrisicoverzekering (ORV)
Om uw partner en/of compagnon niet met grote problemen of zonder een bepaald inkomen achter te laten is een overlijdensrisico het overwegen waard.
 
 
Goederen / inventarisverzekering
Niet alleen een inbraak kan zorgen voor forse schade. Ook door brand- en waterschade kan een groot deel van de inventaris of opgeslagen voorraad verloren gaan of beschadigd raken.Een inventaris- en goederenverzekering biedt dekking tegen schade aan uw bedrijfsmiddelen inclusief computers en elektronica. De schade kan zijn ontstaan door brand, ontploffing, inbraak of vandalisme, maar ook door bijvoorbeeld beroving. Meestal kunnen ook de goederen die buiten het gebouw op uw eigen terrein staan, verzekerd worden.
Bereddingskosten (dit zijn alle gemaakte kosten om de schade te beperken) en
Expertisekosten (dit zijn de kosten die gemaakt moeten worden om de schade vast te stellen) zijn vaak meevezekerd.
 
 
Bedrijfsschadeverzekering
Door schade aan uw gebouw, inventaris of goederen kan uw bedrijf stil komen te liggen. Dat betekent dat u tijdelijk geen inkomsten heeft, terwijl de vaste kosten zoals huur en salarissen gewoon doorlopen. Een bedrijfsschadeverzekering vergoedt de vermindering van de bruto winst door teruggang in productie of omzet.
 
 
Transportverzekering
De transportverzekering is een algemene benaming voor verzekeringen voor transport en vervoer.
Obdam Financieel Advies bemiddelt in een uitgebreid aanbod aan verzekeringen voor transport en vervoer. Of u nu uw eigen goederen vervoert of goederen vervoert voor anderen. Of u dit over land of water doet. Of u een hele wagenpark hebt of één auto.
 
 
Overige schadeverzekeringen
Indien uw gewenste verzekering hier niet bij vermeld staat, kunt u altijd contact opnemen met ons voor de gewenste verzekering. Wij staan graag voor u klaar.