Van der Mondeweg 74 - 6685 BR Haalderen - Tel: 0481-464855
Klappenburgstraat 1A - 6681 XN Bemmel - Tel: 0481-464855
  • Als gevolg van het coronavirus hebben wij moeten besluiten onze werkzaamheden voor Bank tijdelijk te moeten aanpassen. Geldopnames kunnen via de diverse pinautomaten gedaan worden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Tel. 0481-464855.
 
Zelfstandigen/MKB - MKB - Betaalrekeningen mkb

Zakenrekening
Speciaal voor het MKB en Verenigingen & Stichtingen hebben wij als zelfstandig adviseur van de RegioBank de Zakenrekening en de Verenigingen & Stichtingen rekening. Voor al uw zakelijke betalingen.

MKB Rekening
Speciaal voor het mkb heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. Bij de MKB Rekening zit:
- Zakelijk Internet Bankieren
- Wereldpas met chipknip
- Alle transacties in euro’s met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat)
- 1.250 Internet transacties per jaar
U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan 1.250 transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn, neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.

De MKB Rekening kost € 6,75 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen op www.regiobank.nl
 
Incasso en acceptgiro
Bij uw MKB Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten. Zo kunt u automatisch bedragen incasseren bij uw debiteuren. Of voorbedrukte acceptgirokaarten versturen naar bedrijven of klanten waar u geld van ontvangt. Zo bespaart u tijd die u nu kwijt bent voor het versturen en verwerken van facturen.
 
Zakelijk Internet Bankieren
Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat u nodig heeft om elektronisch te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.
 
Wereldpas
Bij uw MKB Rekening ontvangt u één gratis Wereldpas met chipknip. Zijn er meer gemachtigden op de rekening? Dan kunt u ook voor de gemachtigden een eigen Wereldpas aanvragen. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij geldautomaten van alle banken in Nederland en in het buitenland. Alle opnames en betalingen met de Wereldpas in euro’s zijn bij de pakketprijs van de MKB Rekening inbegrepen. Transacties in andere valuta betaalt u apart. U vindt de kosten in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.
 
Voorwaarden en informatie
Op deze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Als er een Productwijzer is, vindt u deze samen met de overige relevante productinformatie op www.regiobank.nl . Hier vindt u ook de Algemene Bankvoorwaarden en het Privacy- en Cookie Reglement.
Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.
Wilt u meer informatie over de MKB Rekening? Wij helpen u graag verder.
 
 
V&S Rekening
Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. In het V&S Pakket zit:
- Zakelijk Internet Bankieren
- Wereldpas met chipknip
- Alle transacties in euro’s met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat)
- 500 Internet transacties per jaar
U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan 500 transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.

De V&S Rekening kost € 5,75 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen op www.regiobank.nl

 
Incasso en acceptgiro
Bij uw V&S Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten. Het innen van lidmaatschapgeld kost u iedere keer weer veel tijd. Met het incassocontract kunt u automatisch bedragen incasseren van uw leden. Maakt u liever gebruik van voorgedrukte acceptgirokaarten? Ook dat kan bij de V&S Rekening.
 
Zakelijk Internet Bankieren
Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat uw vereniging of stichting nodig heeft om elektronisch te bankieren. Betalen de leden van uw vereniging met automatische incasso? Dan kunt u deze klaarzetten en versturen met Zakelijk Internet Bankieren. Ook kunt u bestanden up- en downloaden van en naar uw boekhoudpakket of ledenadministratie. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.
 
Wereldpas
Bij uw V&S Rekening ontvangt u één gratis Wereldpas met chipknip. Zijn er meer gemachtigden op de rekening? Dan kunt u ook voor de gemachtigden een eigen Wereldpas aanvragen. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij geldautomaten van alle banken in Nederland en in het buitenland. Alle opnames en betalingen met de Wereldpas in euro’s zijn bij de pakketprijs van de V&S Rekening inbegrepen. Transacties in andere valuta betaalt u apart. U vindt de kosten in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.
 
Voorwaarden en informatie
Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Als er een Productwijzer is, vindt u deze samen met de overige relevante productinformatie op www.regiobank.nl . Hier vindt u ook de Algemene Bankvoorwaarden en het Privacy- en Cookie Reglement.
Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.
Wilt u meer informatie over de V&S Rekening? Wij helpen u graag verder.